Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to co było pod ręką
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 599
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 599
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Układamy połowę makaronu na blaszkę. Układamy biały ser rozdrobiony, cebulę, zioła. posypujemy połową sera żółtego Rozprowadzamy śmietanę. Kładziemy drugą warstwę i robimy to samo co na pierwszej. Pieczemy przez 30-35 minut lub do momentu, aż ser zacznie się rumienić.