Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak pizza :)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20064
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20064
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Kurczaka oczyścić, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju wraz z odrobiną soli, pieprzem, kardamonem. pieczarki umyć, obrać, pokroić w małe kawałki i wraz z pokrojoną w kostkę cebulą podsmażyć. Papryki i pomidora pokroić w mniejsze kawałki. Ser zetrzeć na tarce. Blachę wyłożyć chlebem tostowym, posmarować chleb ketchupem, wyłożyć połowę sera żółtego, na to pieczarki z cebulą, papryki, pomidora, kurczaka, pozostały ser żółty, posypać ziołami, wstawić do piekarnika na 15 min.