Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska w sam raz na wieczór przed TV. :)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 151
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 151
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
Kroimy cebulkę na małą kosteczkę, następnie smażymy na złoty kolor na oliwie. Do zrumienionej cebuli dodajemy obrane i pokrojone w plasterki - pieczarki. Gdy się usmażą ( woda odparuje z grzybów) - przyprawiamy solą i pieprzem.
Bagietki kroimy na pół, smarujemy cienko masłem, a następnie dodajemy na nie przygotowany wcześniej farsz pieczarkowy. Kolejnym krokiem jest ułożenie na bułkach plastrów sera.
Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i czekamy aż ser się rozpuści, a bagietki będą chrupiące - czyli około 8 min. w temp. 180 stopni.
Po wyjęciu - jedną połowę bagietki smarujemy ketchupem, a drugą sosem czosnkowym i gotowe. Smacznego! :)