Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerstwy chleb, a więc może taka zapiekanka.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19325
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 61
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3733
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 252
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19325
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 61
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3733
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 252
Składniki
Kromki chleba zrumieniłem w piekarniku. Starłem cheddar, pokruszyłem ser pleśniowy. Roztrzepałem jajka ze śmietaną, dodałem sery, przyprawy, wymieszałem. W płaskiej formie do zapiekania ułożyłem chleb, zalałem masą jajeczną, a na wierzchu ułożyłem wiórki masła. Zapiekałem 20 minut w 180 stopni C.