Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerstwy chleb, a więc może taka zapiekanka.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34142
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34142
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Składniki
Kromki chleba zrumieniłem w piekarniku. Starłem cheddar, pokruszyłem ser pleśniowy. Roztrzepałem jajka ze śmietaną, dodałem sery, przyprawy, wymieszałem. W płaskiej formie do zapiekania ułożyłem chleb, zalałem masą jajeczną, a na wierzchu ułożyłem wiórki masła. Zapiekałem 20 minut w 180 stopni C.