Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna zapiekanka na dobrą przekąskę.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 474
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 550
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10169
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2310
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10028
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 474
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 550
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10169
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2310
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10028
Składniki
Wykonanie: Paluszki rybne upiec w piekarniku według opisu na opakowaniu. Następnie delikatnie przełożyć do przygotowanego wcześniej żaroodpornego naczynia. Masło stopić, wymieszać z mąką, zaciągnąć bulionem, podgotować do zgęstnienia. Po czym połączyć z chrzanem, śmietaną, przyprawić do smaku, chwilę podgotować i na koniec wymieszać z posiekanym koperkiem. Otrzymanym sosem polać paluszki w naczyniu.
Obłożyć żółtym serem, skropić ketchupem.
Zapiec w temperaturze 180 stopni około 20 minut (do całkowitego roztopienia sera)