Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna zapiekanka na dobrą przekąskę.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93456
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2619
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3474
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1575
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93456
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2619
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3474
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1575
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Składniki
Wykonanie: Paluszki rybne upiec w piekarniku według opisu na opakowaniu. Następnie delikatnie przełożyć do przygotowanego wcześniej żaroodpornego naczynia. Masło stopić, wymieszać z mąką, zaciągnąć bulionem, podgotować do zgęstnienia. Po czym połączyć z chrzanem, śmietaną, przyprawić do smaku, chwilę podgotować i na koniec wymieszać z posiekanym koperkiem. Otrzymanym sosem polać paluszki w naczyniu.
Obłożyć żółtym serem, skropić ketchupem.
Zapiec w temperaturze 180 stopni około 20 minut (do całkowitego roztopienia sera)