Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami chce się takiego, prostego jedzenia. Miała wyjść standardowa zapiekanka, ale jak to bywa...to fajne, tamto też...zachęcamy do własnej inwencji <3 mniam <3
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15444
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15444
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pól. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Ser żółty ścieramy, posypujemy bagietki, układamy pieczarki. Na pieczarki kładziemy posiekaną cebulę, fileciki, pokrojone w kostkę pomidory (sparzone, obrane ze skórki, bez nasion), oprószamy solą czosnkową, posypujemy startym kozim serem. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200°C. Pieczemy 10 min. Po upieczeniu, wierzch bagietek dekorujemy pokrojonymi w kostkę oliwkami.