Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy masz ochotę na domowy fast-food, koniecznie sięgnij po ten przepis i przygotuj chrupiące zapiekanki. Dobór składników zależy oczywiście od twoich preferencji, doskonale jednak będą smakować z dodatkiem chorizo oraz czerwonej papryki.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32557
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 916
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32557
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 916
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Składniki
Zacznij od włączenia piekarnika, w tym czasie przygotuj wszystkie składniki. Półbagietki pokrój na pół, każdą z połówek posmaruj niewielką ilością masła.
Paprykę pokrój w niewielką kostkę, szczypiorek drobno posiekaj, a chorizo pokrój w plasterki. Ser zetrzyj na tarce.
Na blasze do pieczenia wyłóż bagietki posmarowane masłem, dodaj ser, plasterki chorizo i paprykę. Piecz w 180 stopniach przez ok. 15 minut, aż ser rozpuści się i ładnie zarumieni. Na koniec posyp wszystko szczypiorkiem.