Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy masz ochotę na domowy fast-food, koniecznie sięgnij po ten przepis i przygotuj chrupiące zapiekanki. Dobór składników zależy oczywiście od twoich preferencji, doskonale jednak będą smakować z dodatkiem chorizo oraz czerwonej papryki.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21644
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21644
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
Zacznij od włączenia piekarnika, w tym czasie przygotuj wszystkie składniki. Półbagietki pokrój na pół, każdą z połówek posmaruj niewielką ilością masła.
Paprykę pokrój w niewielką kostkę, szczypiorek drobno posiekaj, a chorizo pokrój w plasterki. Ser zetrzyj na tarce.
Na blasze do pieczenia wyłóż bagietki posmarowane masłem, dodaj ser, plasterki chorizo i paprykę. Piecz w 180 stopniach przez ok. 15 minut, aż ser rozpuści się i ładnie zarumieni. Na koniec posyp wszystko szczypiorkiem.