Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska albo nawet szybki obiad, gdy brak czasu na większe gotowanie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5347
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5347
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Bułki kroimy na dwie połówki. Każdą połówkę obsypujemy tartym żółtym serem. Oprószamy delikatnie ostrą papryką. Na serze układamy plasterki pieczarek, pomidorków koktajlowych i paseczki szynki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i pieczemy 10-15 minut, aż ser ładnie się roztopi, a bułka zrobi się chrupiąca. Po wyjęciu zapieczone bułki polewamy keczupem i posypujemy pokrojonym w drobną kosteczkę ogórkiem konserwowym i posiekanym szczypiorkiem.