Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione zapiekanki, dzisiaj z bułki gryczanej i na bogato. Polecam
nóż, patelnia, łyżeczka, talerzyk,
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15137
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3693
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15137
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3693
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Składniki
Pieczarki po obraniu kroimy i podsmażamy na maśle, dodając szczyptę soli i pieprzu. Podsmażamy do miękkości. Bułkę kroimy na połówki , na każdą nakładamy plaster szynki, na to porcję pieczarek. Posypujemy startą mozzarellą i zapiekamy w piekarniku w 150 stopniach około 10 - 15 minut. Po wyjęciu polewamy ketchupem. Smacznego
Zapiekanki gotowe do podania.