Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba pierwsze danie, które robiłam sama jak jeszcze byłam mała. Robię je do tej pory.
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2293
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2293
Składniki
Pieczarki pokroić w półplasterki i udusić. Bułki przekroić na plastry (z jednej bułki wychodzi mi 6 plastrów) i posmarować odrobiną masła. Na każdy plaster nałożyć po 1 łyżce pieczarek i posypać startym żółtym serem oraz oregano. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do ok. 160 stopni przez ok. 10 min aż ser się rozpuści a brzegi bułek będą chrupiące. Można podawać z ketchupem lub sosem czosnkowym. Smacznego :)