Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepycha dobre dla dużych i małych:) każdy będzie zadowolony:)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2227
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18006
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2008
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2227
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18006
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2008
Składniki
Pieczarki myjemy i trzemy na tarce o dużych oczkach podsmażamy na maśle. Cebulkę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pieczarek. Całość podsmażamy do wyparowania wody z pieczarek i aż cebula się zrumieni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Bagietki kroimy wzdłuż. Każda smarujemy masłem. Kładziemy plasterki szynki. Na szynkę odrobinę sera, na ser farsz pieczarkowy, pomidor, camembert(jeśli dajemy), na wierzch ponownie ser mozzarella.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 210 stopni, zapiekamy przez 10-15 min, aż zobaczymy że ser się fajnie zrumieni i rozpuści:) wyciągamy smarujemy majonezem i polewamy ketchupem. Smacznego.