Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepycha dobre dla dużych i małych:) każdy będzie zadowolony:)
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 63
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 75
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 305
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 207
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 63
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 75
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 305
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 207
Składniki
Pieczarki myjemy i trzemy na tarce o dużych oczkach podsmażamy na maśle. Cebulkę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pieczarek. Całość podsmażamy do wyparowania wody z pieczarek i aż cebula się zrumieni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Bagietki kroimy wzdłuż. Każda smarujemy masłem. Kładziemy plasterki szynki. Na szynkę odrobinę sera, na ser farsz pieczarkowy, pomidor, camembert(jeśli dajemy), na wierzch ponownie ser mozzarella.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 210 stopni, zapiekamy przez 10-15 min, aż zobaczymy że ser się fajnie zrumieni i rozpuści:) wyciągamy smarujemy majonezem i polewamy ketchupem. Smacznego.