Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepycha dobre dla dużych i małych:) każdy będzie zadowolony:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Składniki
Pieczarki myjemy i trzemy na tarce o dużych oczkach podsmażamy na maśle. Cebulkę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pieczarek. Całość podsmażamy do wyparowania wody z pieczarek i aż cebula się zrumieni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Bagietki kroimy wzdłuż. Każda smarujemy masłem. Kładziemy plasterki szynki. Na szynkę odrobinę sera, na ser farsz pieczarkowy, pomidor, camembert(jeśli dajemy), na wierzch ponownie ser mozzarella.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 210 stopni, zapiekamy przez 10-15 min, aż zobaczymy że ser się fajnie zrumieni i rozpuści:) wyciągamy smarujemy majonezem i polewamy ketchupem. Smacznego.