Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepycha dobre dla dużych i małych:) każdy będzie zadowolony:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 428
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8442
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13429
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2696
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 428
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8442
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13429
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2696
Składniki
Pieczarki myjemy i trzemy na tarce o dużych oczkach podsmażamy na maśle. Cebulkę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pieczarek. Całość podsmażamy do wyparowania wody z pieczarek i aż cebula się zrumieni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Bagietki kroimy wzdłuż. Każda smarujemy masłem. Kładziemy plasterki szynki. Na szynkę odrobinę sera, na ser farsz pieczarkowy, pomidor, camembert(jeśli dajemy), na wierzch ponownie ser mozzarella.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 210 stopni, zapiekamy przez 10-15 min, aż zobaczymy że ser się fajnie zrumieni i rozpuści:) wyciągamy smarujemy majonezem i polewamy ketchupem. Smacznego.