Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336695
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4065
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423196
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2625
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336695
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4065
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423196
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2625
Składniki
Fenkuły umyłem ,przekroiłem na pół .wyciąłem kliny w kształcie trójkąta. Cebule obrałem ,posiekałem. Grzyby oczyściłem i pokroiłem. Cebule zeszkliłem na margarynie i dusiłem 5 min.Doprawiłem solą i pieprzem. Fenkuły podgotowałem w osolonej wodzie 5 min. Osączyłem i przełożyłem do natłuszczonej formy. Nafaszerowałem grzybami. Serek i mozzarelle roztopiłem z 200 ml wody. Zalałem zapiekankę. Piekłem 40 min w temp. 200 stopni C.