Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37694
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3681
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 34
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37694
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3681
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 34
Składniki
Fenkuły umyłem ,przekroiłem na pół .wyciąłem kliny w kształcie trójkąta. Cebule obrałem ,posiekałem. Grzyby oczyściłem i pokroiłem. Cebule zeszkliłem na margarynie i dusiłem 5 min.Doprawiłem solą i pieprzem. Fenkuły podgotowałem w osolonej wodzie 5 min. Osączyłem i przełożyłem do natłuszczonej formy. Nafaszerowałem grzybami. Serek i mozzarelle roztopiłem z 200 ml wody. Zalałem zapiekankę. Piekłem 40 min w temp. 200 stopni C.