Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17508
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6680
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17508
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6680
 
         
         
                Składniki
Fenkuły umyłem ,przekroiłem na pół .wyciąłem kliny w kształcie trójkąta. Cebule obrałem ,posiekałem. Grzyby oczyściłem i pokroiłem. Cebule zeszkliłem na margarynie i dusiłem 5 min.Doprawiłem solą i pieprzem. Fenkuły podgotowałem w osolonej wodzie 5 min. Osączyłem i przełożyłem do natłuszczonej formy. Nafaszerowałem grzybami. Serek i mozzarelle roztopiłem z 200 ml wody. Zalałem zapiekankę. Piekłem 40 min w temp. 200 stopni C.