Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na przekąskę ze znajomymi. Farsz możemy wykonać jaki tylko nam się wymarzy. Klasyczna wersja z salami, papryką, cebulką, kukurydzą, pomidorkiem i serem.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Ciasto na pizze rozwałkowujemy na prostokąt o wymiarach 20x30 cm (możemy również użyć gotowego). Do małej miseczki dodajemy składniki na sos i wszystko razem mieszamy: koncentrat, olej, wodę, musztardę oraz zioła. Smarujemy nim całe ciasto.
Dodajemy salami, następnie pokrojoną w słupki paprykę, kukurydzę oraz starty ser żółty i na końcu pomidora (ja użyłam zielonego oczywiście może być każdy inny :))
Całość zawijamy jak roladę po dłuższej krawędzi. Nacinamy delikatnie. Pieczemy 25 min w temperaturze 180 stopni. Podajemy z ulubionym sosem bądź też keczupem.