Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,może być na obiad lub jako przystwaka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Składniki
Mieso przygotowac jak do kotletów mielonych,nastepnie posmarowac niezacienko na suche wafle pojedyncze,posypać tartym serem na kazdy wafel z miesem i nastepnie papryka pokrojona tez na kazdy wafel po trochu.Odczekac tak ok 40 min az wafel zmieknie i pokroic w 8 prostokatów kazdy.
Zwijac w rulon kazdy kawłaek i obtoczyc w rozmacone jajko i bułke tarta i smazyc z kazdej strony na wolnym ogniu na złoty kolor. Smacznego!!!!!