Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,może być na obiad lub jako przystwaka
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4370
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4370
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Składniki
Mieso przygotowac jak do kotletów mielonych,nastepnie posmarowac niezacienko na suche wafle pojedyncze,posypać tartym serem na kazdy wafel z miesem i nastepnie papryka pokrojona tez na kazdy wafel po trochu.Odczekac tak ok 40 min az wafel zmieknie i pokroic w 8 prostokatów kazdy.
Zwijac w rulon kazdy kawłaek i obtoczyc w rozmacone jajko i bułke tarta i smazyc z kazdej strony na wolnym ogniu na złoty kolor. Smacznego!!!!!