Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,może być na obiad lub jako przystwaka
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Składniki
Mieso przygotowac jak do kotletów mielonych,nastepnie posmarowac niezacienko na suche wafle pojedyncze,posypać tartym serem na kazdy wafel z miesem i nastepnie papryka pokrojona tez na kazdy wafel po trochu.Odczekac tak ok 40 min az wafel zmieknie i pokroic w 8 prostokatów kazdy.
Zwijac w rulon kazdy kawłaek i obtoczyc w rozmacone jajko i bułke tarta i smazyc z kazdej strony na wolnym ogniu na złoty kolor. Smacznego!!!!!