Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,może być na obiad lub jako przystwaka
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32780
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7789
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32780
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7789
Składniki
Mieso przygotowac jak do kotletów mielonych,nastepnie posmarowac niezacienko na suche wafle pojedyncze,posypać tartym serem na kazdy wafel z miesem i nastepnie papryka pokrojona tez na kazdy wafel po trochu.Odczekac tak ok 40 min az wafel zmieknie i pokroic w 8 prostokatów kazdy.
Zwijac w rulon kazdy kawłaek i obtoczyc w rozmacone jajko i bułke tarta i smazyc z kazdej strony na wolnym ogniu na złoty kolor. Smacznego!!!!!