Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu przekąska zachwyci domowników i gości.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 501
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1826
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 501
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1826
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Składniki
Pieczarki obrać , pokroić. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, usmażyć. Ciasto podzielić na połowę ,posmarować musztardą, ułożyć plastry boczku.
Na boczku ułożyć pieczarki. Ser pokroić w słupki , ułożyć wzdłuż jednego boku.
Zwinąć , ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Jajko rozkłócić , posmarować , posypać czarnuszką.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia.