Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu przekąska zachwyci domowników i gości.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21648
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21648
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
Pieczarki obrać , pokroić. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, usmażyć. Ciasto podzielić na połowę ,posmarować musztardą, ułożyć plastry boczku.
Na boczku ułożyć pieczarki. Ser pokroić w słupki , ułożyć wzdłuż jednego boku.
Zwinąć , ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Jajko rozkłócić , posmarować , posypać czarnuszką.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia.