Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu przekąska zachwyci domowników i gości.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1435
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1435
Składniki
Pieczarki obrać , pokroić. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, usmażyć. Ciasto podzielić na połowę ,posmarować musztardą, ułożyć plastry boczku.
Na boczku ułożyć pieczarki. Ser pokroić w słupki , ułożyć wzdłuż jednego boku.
Zwinąć , ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Jajko rozkłócić , posmarować , posypać czarnuszką.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia.