Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta, ale wyrafinowana przystawka. Uwaga! orzechy włoskie
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
duże plastry szynki przekroić na pół, małe zostawić w całości - chodzi o to, by plasterek wygodnie zwinąć w zgrabny, wąski rożek. Szynkę cieniutko posmarować majonezem, na brzegu plastra "położyć gałązki rukoli ( tak aby łodyżki wystawały z węższego końca rożka, a "miotełka listków - z szerszego), grubo pokruszony orzech włoski i zwinąć w rożek. Pychota :)