Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7580
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2640
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7580
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2640
Składniki
żeberka posypać solą natrzeć rozgniecionym czosnkiem, popieprzyć i obsypać ziołami. Na patelni rozgrzać tłuszcz i na ostrym ogniu obsmażyć żeberka. W naczyniu żaroodpornym położyć pokrojoną kapustę kiszoną, na kapustę położyć liście laurowe i ziele angielskie na to ułożyć obsmażone żeberka , naczynie przykryć i wstawić do piekarnika na 1,3 h na 180 stopni. Po tym czasie żeberka wyciągnąć do kapusty dodać trochę mąki wymieszać doprawić do smaku i ponownie ułożyć żeberka i wstawić jeszcze do piekarnika na 20-30 minut.