Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię zielony kolor w kuchni. Mam wiarę przechodzącą w pewność, że apetyt jest pobudzany kolorami i taka jest moja dzisiejsza propozycja.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422221
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2281
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422221
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2281
Składniki
Zielony makaron gotujemy wg przepisu. Nie pozwalamy na rozgotowanie.
Strąki fasoli również blanszujemy, tak by były chrupiące nie rozgotowane.
Lekko ostudzony makaron wykładamy na talerz, dodajemy pomidorki pokrojone na połówki oraz pokrojonego ananasa.
Do całości dodajemy pokrojone strąki fasoli oraz obsypujemy kukurydzą. Możemy całość lekko skropić oliwą z oliwek.
Na koniec przed podaniem polewamy lekko całą potrawę octem balsamicznym i mamy już pyszną, kolorową sałatkę dla dwóch osoób na kolację przy świecach. Smacznego.