Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię zielony kolor w kuchni. Mam wiarę przechodzącą w pewność, że apetyt jest pobudzany kolorami i taka jest moja dzisiejsza propozycja.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 814
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1066
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2797
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 814
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1066
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2797
Składniki
Zielony makaron gotujemy wg przepisu. Nie pozwalamy na rozgotowanie.
Strąki fasoli również blanszujemy, tak by były chrupiące nie rozgotowane.
Lekko ostudzony makaron wykładamy na talerz, dodajemy pomidorki pokrojone na połówki oraz pokrojonego ananasa.
Do całości dodajemy pokrojone strąki fasoli oraz obsypujemy kukurydzą. Możemy całość lekko skropić oliwą z oliwek.
Na koniec przed podaniem polewamy lekko całą potrawę octem balsamicznym i mamy już pyszną, kolorową sałatkę dla dwóch osoób na kolację przy świecach. Smacznego.