Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię zielony kolor w kuchni. Mam wiarę przechodzącą w pewność, że apetyt jest pobudzany kolorami i taka jest moja dzisiejsza propozycja.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10908
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3531
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2618
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10908
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3531
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2618
Składniki
Zielony makaron gotujemy wg przepisu. Nie pozwalamy na rozgotowanie.
Strąki fasoli również blanszujemy, tak by były chrupiące nie rozgotowane.
Lekko ostudzony makaron wykładamy na talerz, dodajemy pomidorki pokrojone na połówki oraz pokrojonego ananasa.
Do całości dodajemy pokrojone strąki fasoli oraz obsypujemy kukurydzą. Możemy całość lekko skropić oliwą z oliwek.
Na koniec przed podaniem polewamy lekko całą potrawę octem balsamicznym i mamy już pyszną, kolorową sałatkę dla dwóch osoób na kolację przy świecach. Smacznego.