Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak letniego grilla w zimowe ferie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4533
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1592
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 478
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4533
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1592
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 478
Składniki
Ziemniaki obrać lub umyć (jak kto lubi), na folii alu rozłożyć boczek w plasterkach a na nim poukładać połówki ziemniaków, można posypać ulubioną przyprawą. Wszystko zawijamy szczelnie folią i pieczemy w piekarniku 15-20 minut w temp. ok. 180 stC.
Po wyjęciu z piekarnika dokładamy masło, koperek, kto co lubi...