Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak letniego grilla w zimowe ferie.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 343
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 343
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Składniki
Ziemniaki obrać lub umyć (jak kto lubi), na folii alu rozłożyć boczek w plasterkach a na nim poukładać połówki ziemniaków, można posypać ulubioną przyprawą. Wszystko zawijamy szczelnie folią i pieczemy w piekarniku 15-20 minut w temp. ok. 180 stC.
Po wyjęciu z piekarnika dokładamy masło, koperek, kto co lubi...