Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z Kuchni Polskiej. :)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6896
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5090
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2052
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6896
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5090
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2052
Składniki
Marchew obrać, pokroić w krążki, cebulę również. Podsmażyć cebulę na maśle, tak aby sie lekko zeszkliła, dodać marchewkę. Gdy puści sok, całość z patelni przełożyć do gorącego rosołu. Ugotować na miękko. Doprawić do smaku według uznania. Obficie posypać natką.
Smacznego! :)