Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe gofry z mąki żytniej typ 720. Posmakują wszystkim.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywno. Do przesianej mąki z proszkiem wlać żółtka, sól i olej. Wymieszać mikserem. Dodać ubitą pianę z białek. Upiec gofry. Gofrownicę przed każdym nałożeniem ciasta dobrze jest wysmarować silikonowym pędzelkiem namoczonym w oleju. Serek wymieszać z pokrojonym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Serek Ricotta jest bardzo puszysty i delikatny. Smacznego.