Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na marynowaną kalarepkę.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11710
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8233
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155194
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1134
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11710
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8233
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155194
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1134
Składniki
Wykonanie: Kalarepę oczyścić i pokroić w słupki . Obgotować 10 min następnie odcedzić i ułożyć w słojach. Zalać gorącą wodą z dodatkiem soli, cukru i kwasku. Pasteryzować na bardzo wolnym ogniu około godziny i nazajutrz następne pół godziny. Odstawić w chłodne ciemne miejsce i używać do sałatek z majonezem.