Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11640
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8118
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155135
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1124
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11640
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8118
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155135
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1124
Składniki
Składniki na zalewę wymieszać dodać musztardę dobrze rozprowadzić. Umyte ogórki włożyć do słoików, dodać koper, ziele angielskie, gorczycę, marchewkę, chrzan, czosnek, sól. Każdy słoik zalać zalewą. Pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Następnie słoiki wciągnąć z garnka, odwrócić do góry dnem i tak zostawić do wystygnięcia. Smacznego