Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smakiem naszej botwinki cieszyć się również zimą, zamykamy ja w słoikach;) To naprawdę świetna sprawa... będziemy mogli cieszyć podniebienie młodymi buraczkami przez cały rok. Podpatrzone w kuchni u Justyny:)
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 99
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 656
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 498
Pizza chłopska z ziemniakami łączy włoski klasyk z domowym akcentem. Przede w...
Odsłon: 17119
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 99
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 656
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 498
Pizza chłopska z ziemniakami łączy włoski klasyk z domowym akcentem. Przede w...
Odsłon: 17119
Składniki
Botwinkę myjemy. Razem z buraczkami drobno kroimy. Napełniamy słoiki. Składniki na zalewę gotujemy i zalewamy słoiki. Pasteryzujemy 30 minut.