Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smakiem naszej botwinki cieszyć się również zimą, zamykamy ja w słoikach;) To naprawdę świetna sprawa... będziemy mogli cieszyć podniebienie młodymi buraczkami przez cały rok. Podpatrzone w kuchni u Justyny:)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10014
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9051
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10014
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9051
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Składniki
Botwinkę myjemy. Razem z buraczkami drobno kroimy. Napełniamy słoiki. Składniki na zalewę gotujemy i zalewamy słoiki. Pasteryzujemy 30 minut.