Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smakiem naszej botwinki cieszyć się również zimą, zamykamy ja w słoikach;) To naprawdę świetna sprawa... będziemy mogli cieszyć podniebienie młodymi buraczkami przez cały rok. Podpatrzone w kuchni u Justyny:)
Polecam, pychota.
Odsłon: 219
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 28
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 122
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 663
Polecam, pychota.
Odsłon: 219
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 28
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 122
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 663
Składniki
Botwinkę myjemy. Razem z buraczkami drobno kroimy. Napełniamy słoiki. Składniki na zalewę gotujemy i zalewamy słoiki. Pasteryzujemy 30 minut.