Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smakiem naszej botwinki cieszyć się również zimą, zamykamy ja w słoikach;) To naprawdę świetna sprawa... będziemy mogli cieszyć podniebienie młodymi buraczkami przez cały rok. Podpatrzone w kuchni u Justyny:)
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 151
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 837
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 151
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 837
Składniki
Botwinkę myjemy. Razem z buraczkami drobno kroimy. Napełniamy słoiki. Składniki na zalewę gotujemy i zalewamy słoiki. Pasteryzujemy 30 minut.