Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś do słoików, ale zimowa porą na obiadek jako dodatek polecam:)))
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13241
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3734
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4743
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13241
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3734
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4743
Składniki
Buraczki ugotować i wystudzić. ( Ja przygotowałam je sobie dzień wcześniej ) Zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Paprykę oczyścić, umyć ipokroić w kostkę, podobnie cebule i poddusić na niewielkiej ilosci oleju.
Składniki na zalewe zagotować i połączyć z buraczkami, papryka i cebulą. przełożyć do słoików i gotować przez 15 minut. Smacznego!!!!