Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś do słoików, ale zimowa porą na obiadek jako dodatek polecam:)))
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 248
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1030
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 54
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 248
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1030
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 54
Składniki
Buraczki ugotować i wystudzić. ( Ja przygotowałam je sobie dzień wcześniej ) Zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Paprykę oczyścić, umyć ipokroić w kostkę, podobnie cebule i poddusić na niewielkiej ilosci oleju.
Składniki na zalewe zagotować i połączyć z buraczkami, papryka i cebulą. przełożyć do słoików i gotować przez 15 minut. Smacznego!!!!