Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne buraczki bardzo łagodne a za razem aromatyczne
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 782
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1620
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6137
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8941
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 782
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1620
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6137
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8941
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy na cząstki. Zalewę gotujemy z octu, cukru. Dodajemy pokrojoną cebulę i czosnek oraz wszystkie przyprawy. Zagotowaną zalewę odstawiamy na 12 godz . po tym czasie odcedzamy i dodajemy do ugotowanych i startych buraków (buraki trzemy obojętnie na jakiej tarce jak kto woli). Mieszamy dokładnie. Przekładamy do słoiczków pasteryzujemy 20 min.