Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne buraczki bardzo łagodne a za razem aromatyczne
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy na cząstki. Zalewę gotujemy z octu, cukru. Dodajemy pokrojoną cebulę i czosnek oraz wszystkie przyprawy. Zagotowaną zalewę odstawiamy na 12 godz . po tym czasie odcedzamy i dodajemy do ugotowanych i startych buraków (buraki trzemy obojętnie na jakiej tarce jak kto woli). Mieszamy dokładnie. Przekładamy do słoiczków pasteryzujemy 20 min.