Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne buraczki bardzo łagodne a za razem aromatyczne
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 152
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 18
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17355
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 152
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 18
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17355
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy na cząstki. Zalewę gotujemy z octu, cukru. Dodajemy pokrojoną cebulę i czosnek oraz wszystkie przyprawy. Zagotowaną zalewę odstawiamy na 12 godz . po tym czasie odcedzamy i dodajemy do ugotowanych i startych buraków (buraki trzemy obojętnie na jakiej tarce jak kto woli). Mieszamy dokładnie. Przekładamy do słoiczków pasteryzujemy 20 min.