Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne buraczki bardzo łagodne a za razem aromatyczne
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 1000
Dziś do pracy.
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 1000
Dziś do pracy.
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy na cząstki. Zalewę gotujemy z octu, cukru. Dodajemy pokrojoną cebulę i czosnek oraz wszystkie przyprawy. Zagotowaną zalewę odstawiamy na 12 godz . po tym czasie odcedzamy i dodajemy do ugotowanych i startych buraków (buraki trzemy obojętnie na jakiej tarce jak kto woli). Mieszamy dokładnie. Przekładamy do słoiczków pasteryzujemy 20 min.