Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne idealne na obiad do mięsa.
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2442
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 453
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 796
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 423
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2442
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 453
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 796
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 423
Składniki
Buraczki myjemy, zalewamy wodą i gotujemy 80 minut. Odcedzamy, studzimy i obieramy. Następnie ścieramy na tarce o małych oczkach. Dodajemy pozostałe składniki. Przekładamy do wyparzonych słoików i pasteryzujemy w piekarniku w 110 stopniach 30 minut.