Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne idealne na obiad do mięsa.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 930
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4557
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1184
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 528
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 930
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4557
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1184
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 528
Składniki
Buraczki myjemy, zalewamy wodą i gotujemy 80 minut. Odcedzamy, studzimy i obieramy. Następnie ścieramy na tarce o małych oczkach. Dodajemy pozostałe składniki. Przekładamy do wyparzonych słoików i pasteryzujemy w piekarniku w 110 stopniach 30 minut.