Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna cebula do sałatek na zimę.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2428
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2428
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w talarki i włożyć do garnka z osoloną wodą i pozostawić na noc. Następnie odlać, przelać zimną przegotowaną wodą. Po chwili włożyć do wyparzonych słoików przekładając przyprawami. Zalać gorącą zalewą z wody i octu. Pasteryzować około 15 minut.