Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie,cukinia wyszła bardzo smaczna.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9918
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1691
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 633
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3807
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9918
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1691
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 633
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3807
Składniki
Umytą cukinię pokroić na małe części. Natkę posiekać ,czosnek pokroić w cieńkie plasterki. Dodać sól,ocet i cukier. Wymieszać i odstawić na pół godz. Na spód każdego słoika dać liśc laurowy i kilka ziaren ziela angielskiego. Wody nie odlewać ,nakładać do słoików wraz z sokiem jaki puściła cukinia. Pasteryzować 15 min.od momentu zagotowania w garnku wody. Gorące słoiki wyjmować i obracać do góry dnem.
Smacznego życzę!