Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie,cukinia wyszła bardzo smaczna.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7621
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2536
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 540
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7621
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2536
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 540
Składniki
Umytą cukinię pokroić na małe części. Natkę posiekać ,czosnek pokroić w cieńkie plasterki. Dodać sól,ocet i cukier. Wymieszać i odstawić na pół godz. Na spód każdego słoika dać liśc laurowy i kilka ziaren ziela angielskiego. Wody nie odlewać ,nakładać do słoików wraz z sokiem jaki puściła cukinia. Pasteryzować 15 min.od momentu zagotowania w garnku wody. Gorące słoiki wyjmować i obracać do góry dnem.
Smacznego życzę!