Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie,cukinia wyszła bardzo smaczna.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Umytą cukinię pokroić na małe części. Natkę posiekać ,czosnek pokroić w cieńkie plasterki. Dodać sól,ocet i cukier. Wymieszać i odstawić na pół godz. Na spód każdego słoika dać liśc laurowy i kilka ziaren ziela angielskiego. Wody nie odlewać ,nakładać do słoików wraz z sokiem jaki puściła cukinia. Pasteryzować 15 min.od momentu zagotowania w garnku wody. Gorące słoiki wyjmować i obracać do góry dnem.
Smacznego życzę!