Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie,cukinia wyszła bardzo smaczna.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 918
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1859
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6412
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 918
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1859
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6412
Składniki
Umytą cukinię pokroić na małe części. Natkę posiekać ,czosnek pokroić w cieńkie plasterki. Dodać sól,ocet i cukier. Wymieszać i odstawić na pół godz. Na spód każdego słoika dać liśc laurowy i kilka ziaren ziela angielskiego. Wody nie odlewać ,nakładać do słoików wraz z sokiem jaki puściła cukinia. Pasteryzować 15 min.od momentu zagotowania w garnku wody. Gorące słoiki wyjmować i obracać do góry dnem.
Smacznego życzę!