Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie,cukinia wyszła bardzo smaczna.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 274
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1041
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4092
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 274
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1041
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4092
Składniki
Umytą cukinię pokroić na małe części. Natkę posiekać ,czosnek pokroić w cieńkie plasterki. Dodać sól,ocet i cukier. Wymieszać i odstawić na pół godz. Na spód każdego słoika dać liśc laurowy i kilka ziaren ziela angielskiego. Wody nie odlewać ,nakładać do słoików wraz z sokiem jaki puściła cukinia. Pasteryzować 15 min.od momentu zagotowania w garnku wody. Gorące słoiki wyjmować i obracać do góry dnem.
Smacznego życzę!