Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa Wegeta do słoików to super szybka do przygotowania alternatywa dla domowej kostki warzywnej . Sposób jest genialny i prosty. Taką domową wegetę używam do zup czy sosów. Bardzo wygodna i praktyczna sprawa.
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2194
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 10656
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2194
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 10656
Składniki
Wszystkie składniki należy zmielić w maszynce. Te które trzeba obrać np. marchew obieram. Po zmieleniu zasypać solą, wymieszać i zostawić na ok. 30 minut. Nakładać do słoików i szczelnie zamknąć. Nie wymaga pasteryzacji. Sól dobrze konserwuje. Przechowywać w chłodnym miejscu a bieżący słoik trzymać w lodówce.