Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa Wegeta do słoików to super szybka do przygotowania alternatywa dla domowej kostki warzywnej . Sposób jest genialny i prosty. Taką domową wegetę używam do zup czy sosów. Bardzo wygodna i praktyczna sprawa.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 20
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4180
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8606
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 876
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 20
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4180
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8606
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 876
Składniki
Wszystkie składniki należy zmielić w maszynce. Te które trzeba obrać np. marchew obieram. Po zmieleniu zasypać solą, wymieszać i zostawić na ok. 30 minut. Nakładać do słoików i szczelnie zamknąć. Nie wymaga pasteryzacji. Sól dobrze konserwuje. Przechowywać w chłodnym miejscu a bieżący słoik trzymać w lodówce.