Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa Wegeta do słoików to super szybka do przygotowania alternatywa dla domowej kostki warzywnej . Sposób jest genialny i prosty. Taką domową wegetę używam do zup czy sosów. Bardzo wygodna i praktyczna sprawa.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2354
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2354
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Składniki
Wszystkie składniki należy zmielić w maszynce. Te które trzeba obrać np. marchew obieram. Po zmieleniu zasypać solą, wymieszać i zostawić na ok. 30 minut. Nakładać do słoików i szczelnie zamknąć. Nie wymaga pasteryzacji. Sól dobrze konserwuje. Przechowywać w chłodnym miejscu a bieżący słoik trzymać w lodówce.