Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką dynię możesz użyć do przygotowania surówek, a nawet leczo. Przepis pochodzi z 401. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 858
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 812
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 466
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 858
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 812
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 466
Składniki
Do wody wlać ocet. Posłodzić i posolić, dodać przyprawy oraz musztardę. Wymieszać i zagotować.
Dynię obrać ze skórki, oczyścić i pokroić w średniej wielkości kostkę. Ciasno ułożyć w wyparzonym słoiku i zalać marynatą. Zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.