Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68393
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2027
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68393
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2027
Składniki
Przygotować syrop octowy z przyprawami i na gorący włożyć pokrojoną w spore kawałki dynię ,gotować na słabym ogniu od chwili ponownego zawrzenia ok. 40 min. to znaczy do chwili ,gdy stanie się lekko szklista. Złożyć gorącą do słoików ,zakręcić ,ułożyć do góry dnem do wystudzenia.