Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dżem na odporność organizmu przy walce z grypą.
Pigwa to bardzo cenny owoc o aromatycznym smaku.Doskonałe żródło witamin.Ja u...
Odsłon: 7478
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1496
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 780
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 1091
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1496
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 780
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 1091
Składniki
Wykonanie: Jabłka, obrać, pokroić w ósemki, usunąć gniazda nasienne. Pigwę również obrać, pokroić dowolnie. Wodę zagotować w rondlu włożyć przygotowaną pigwę, wsypać cukier i gotować przez 10-15 minut co jakiś czas mieszając. Następnie dodać jabłka i gotować około 20-30 minut do momentu rozpuszczenie się owoców, w razie potrzeby owoce należy przetrzeć. Gorący dżem przełożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 370
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 211