Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna fasolka w sosie pomidorowym na zimę zapraszam po przepis
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 944
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33080
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 88
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 944
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33080
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 88
Składniki
Myje fasolkę obcinam końcówki i gotuje do miękkości .paprykę kroje w paski, a marchew ścieram na tarce a czosnek przez praskę, cebule w plasterki .Fasolkę i warzywa umieszczam w garnku dodaje ziarna pieprzu gorczycy , pieprzu wlewam olej ,ocet dodaje cukier i sól i całość gotuję 20 -30 minut na wolnym ogniu od czasu do, czasu mieszam.
Do warzyw na koniec dodaje koncentrat pomidorowy mieszamy gotuje jeszcze kilka minut ,gorące warzywa nakładam do słoików zakręcam i pasteryzuje na mokro 10 -15 minut. Na dno garnka daje ścierkę by słoiki nie pękły a wody tyle b y były słoiki do polowy pokryte. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .