Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
    Przepis bierze udział w konkursie
            Pyszna fasolka w sosie pomidorowym na zimę zapraszam po przepis
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35773
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1227
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6081
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35773
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1227
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6081
        
        
                Składniki
Myje fasolkę obcinam końcówki i gotuje do miękkości .paprykę kroje w paski, a marchew ścieram na tarce a czosnek przez praskę, cebule w plasterki .Fasolkę i warzywa umieszczam w garnku dodaje ziarna pieprzu gorczycy , pieprzu wlewam olej ,ocet dodaje cukier i sól i całość gotuję 20 -30 minut na wolnym ogniu od czasu do, czasu mieszam.
Do warzyw na koniec dodaje koncentrat pomidorowy mieszamy gotuje jeszcze kilka minut ,gorące warzywa nakładam do słoików zakręcam i pasteryzuje na mokro 10 -15 minut. Na dno garnka daje ścierkę by słoiki nie pękły a wody tyle b y były słoiki do polowy pokryte. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .