Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas zapełnić naszą spiżarnię na zimę. Dzisiaj fasolka szparagowa.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117569
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8151
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3049
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1831
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1406
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117569
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8151
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3049
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1831
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1406
Składniki
Wykonanie: Fasolkę oczyścić i ugotować na półmiękko i odcedzić. Paprykę i cebulę pokroić w krążki. Fasolkę przełożyć do wyparzonych słoików, przekładając papryką, cebulą i czosnkiem. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa, szczelnie zamknąć. Pasteryzować 30 minut.