Do góry

Przetwory Przepis na:

Fasolka szparagowa z papryką na zimę

Fasolka szparagowa z papryką na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 2513 Ocena: 18207

Dodano:

Odsłon: 5214

Czas zapełnić naszą spiżarnię na zimę. Dzisiaj fasolka szparagowa.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Fasolka szparagowa z papryką na zimę

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Fasolkę oczyścić i ugotować na półmiękko i odcedzić. Paprykę i cebulę pokroić w krążki. Fasolkę przełożyć do wyparzonych słoików, przekładając papryką, cebulą i czosnkiem. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa, szczelnie zamknąć. Pasteryzować 30 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń