Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas zapełnić naszą spiżarnię na zimę. Dzisiaj fasolka szparagowa.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 374
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 389
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1467
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5693
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 374
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 389
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1467
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5693
Składniki
Wykonanie: Fasolkę oczyścić i ugotować na półmiękko i odcedzić. Paprykę i cebulę pokroić w krążki. Fasolkę przełożyć do wyparzonych słoików, przekładając papryką, cebulą i czosnkiem. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa, szczelnie zamknąć. Pasteryzować 30 minut.