Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą będzie jak znalazł po dodaniu mięsa na szybki obiad bądź ciepłą kolację jako dodatek do makaronu czy tez ryżu...
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 401
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9723
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6120
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 401
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9723
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6120
Składniki
Fasolkę obgotowujemy. Cebulę kroimy w pół plasterki, marchew ścieramy na tarce jarzynowej.
Dusimy na oleju, dodajemy do tego fasolkę, sól, cukier, koncentrat pomidorowy i pieprz. I wszystko razem dusimy ok 30 minut.
Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy ok 15 minut.