Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą będzie jak znalazł po dodaniu mięsa na szybki obiad bądź ciepłą kolację jako dodatek do makaronu czy tez ryżu...
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 64
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 38
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 64
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 38
Składniki
Fasolkę obgotowujemy. Cebulę kroimy w pół plasterki, marchew ścieramy na tarce jarzynowej.
Dusimy na oleju, dodajemy do tego fasolkę, sól, cukier, koncentrat pomidorowy i pieprz. I wszystko razem dusimy ok 30 minut.
Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy ok 15 minut.