Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą będzie jak znalazł po dodaniu mięsa na szybki obiad bądź ciepłą kolację jako dodatek do makaronu czy tez ryżu...
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6671
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4585
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327072
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6671
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4585
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327072
Składniki
Fasolkę obgotowujemy. Cebulę kroimy w pół plasterki, marchew ścieramy na tarce jarzynowej.
Dusimy na oleju, dodajemy do tego fasolkę, sól, cukier, koncentrat pomidorowy i pieprz. I wszystko razem dusimy ok 30 minut.
Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy ok 15 minut.