Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ zaczął się sezon grzybowy, więc postanowiłam zrobić z nich coś, czego jeszcze nie jedliśmy. W internecie znalazłam ten przepis /autor Kluko/, nieco zmodyfikowałam i myślę, że takie grzybki mogą być smaczne.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1539
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 113
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18359
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 582
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1020
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1539
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 113
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18359
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 582
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1020
Składniki
Grzyby dwukrotnie obgotować w osolonej wodzie.Odcedzi. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki na zalewę wraz z cebulą gotować w rondlu na małym ogniu przez ok.5 minut. Dodać grzyby i gotować jeszcze ok.10 minut.
Pasteryzować 5 minut , postawić słoiki do góry dnem do wystudzenia. SMACZNEGO!