Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ zaczął się sezon grzybowy, więc postanowiłam zrobić z nich coś, czego jeszcze nie jedliśmy. W internecie znalazłam ten przepis /autor Kluko/, nieco zmodyfikowałam i myślę, że takie grzybki mogą być smaczne.
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2221
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2221
Składniki
Grzyby dwukrotnie obgotować w osolonej wodzie.Odcedzi. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki na zalewę wraz z cebulą gotować w rondlu na małym ogniu przez ok.5 minut. Dodać grzyby i gotować jeszcze ok.10 minut.
Pasteryzować 5 minut , postawić słoiki do góry dnem do wystudzenia. SMACZNEGO!