Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ zaczął się sezon grzybowy, więc postanowiłam zrobić z nich coś, czego jeszcze nie jedliśmy. W internecie znalazłam ten przepis /autor Kluko/, nieco zmodyfikowałam i myślę, że takie grzybki mogą być smaczne.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 127
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 127
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Składniki
Grzyby dwukrotnie obgotować w osolonej wodzie.Odcedzi. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki na zalewę wraz z cebulą gotować w rondlu na małym ogniu przez ok.5 minut. Dodać grzyby i gotować jeszcze ok.10 minut.
Pasteryzować 5 minut , postawić słoiki do góry dnem do wystudzenia. SMACZNEGO!