Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ zaczął się sezon grzybowy, więc postanowiłam zrobić z nich coś, czego jeszcze nie jedliśmy. W internecie znalazłam ten przepis /autor Kluko/, nieco zmodyfikowałam i myślę, że takie grzybki mogą być smaczne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Grzyby dwukrotnie obgotować w osolonej wodzie.Odcedzi. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki na zalewę wraz z cebulą gotować w rondlu na małym ogniu przez ok.5 minut. Dodać grzyby i gotować jeszcze ok.10 minut.
Pasteryzować 5 minut , postawić słoiki do góry dnem do wystudzenia. SMACZNEGO!