Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ zaczął się sezon grzybowy, więc postanowiłam zrobić z nich coś, czego jeszcze nie jedliśmy. W internecie znalazłam ten przepis /autor Kluko/, nieco zmodyfikowałam i myślę, że takie grzybki mogą być smaczne.
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4473
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 745
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4473
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 745
Składniki
Grzyby dwukrotnie obgotować w osolonej wodzie.Odcedzi. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki na zalewę wraz z cebulą gotować w rondlu na małym ogniu przez ok.5 minut. Dodać grzyby i gotować jeszcze ok.10 minut.
Pasteryzować 5 minut , postawić słoiki do góry dnem do wystudzenia. SMACZNEGO!