Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione grzyby,zwłaszcza w zimie kiedy mamy ochotę na grzybowy sosik lub zupę.Odmrażamy doprawiamy do smaku i gotowe:)
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22058
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 92
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 371
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 98
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 154
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22058
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 92
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 371
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 98
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 154
Składniki
Oczyszczone i zdrowe grzyby,pokroić w kostkę,przepłukać. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć.Na usmażoną cebulę dać grzybki i dusić około 35min. Część można zużyć do sosu na bieżąco,a pozostałe wystudzone dać do pojemników lub woreczków i zamrozić. Ja dałam do woreczków,mniej miejsca w zamrażarce zajmują. Można też dać do słoiczków,ale wtedy trzeba przez 3 dni ,po kilka godz.pasteryzować jak mięso.
Smacznego życzę!