Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione grzyby,zwłaszcza w zimie kiedy mamy ochotę na grzybowy sosik lub zupę.Odmrażamy doprawiamy do smaku i gotowe:)
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 26
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 19
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21660
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 81
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 26
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 19
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21660
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 81
Składniki
Oczyszczone i zdrowe grzyby,pokroić w kostkę,przepłukać. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć.Na usmażoną cebulę dać grzybki i dusić około 35min. Część można zużyć do sosu na bieżąco,a pozostałe wystudzone dać do pojemników lub woreczków i zamrozić. Ja dałam do woreczków,mniej miejsca w zamrażarce zajmują. Można też dać do słoiczków,ale wtedy trzeba przez 3 dni ,po kilka godz.pasteryzować jak mięso.
Smacznego życzę!