Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon już się skończył jednak postanowiłam podać przepis może przyda się komuś na drugi rok
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18423
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18423
Składniki
Grzyby dokładnie opłukać w zimnej wodzie następnie osuszyć za pomocą durszlaka, ugotować i również przelać przez durszlak. Po ugotowaniu nakładać w słoiki zalać solanką i szczelnie zakręcić, tak przygotowane słoiki pasteryzować 15 minut, po ugotowaniu studzić w garnku lub na ręczniku słoiki stawiamy do góry dnem