Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon już się skończył jednak postanowiłam podać przepis może przyda się komuś na drugi rok
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5321
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5321
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Składniki
Grzyby dokładnie opłukać w zimnej wodzie następnie osuszyć za pomocą durszlaka, ugotować i również przelać przez durszlak. Po ugotowaniu nakładać w słoiki zalać solanką i szczelnie zakręcić, tak przygotowane słoiki pasteryzować 15 minut, po ugotowaniu studzić w garnku lub na ręczniku słoiki stawiamy do góry dnem