Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon już się skończył jednak postanowiłam podać przepis może przyda się komuś na drugi rok
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1542
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231948
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1542
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231948
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Składniki
Grzyby dokładnie opłukać w zimnej wodzie następnie osuszyć za pomocą durszlaka, ugotować i również przelać przez durszlak. Po ugotowaniu nakładać w słoiki zalać solanką i szczelnie zakręcić, tak przygotowane słoiki pasteryzować 15 minut, po ugotowaniu studzić w garnku lub na ręczniku słoiki stawiamy do góry dnem