Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon już się skończył jednak postanowiłam podać przepis może przyda się komuś na drugi rok
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 634
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12327
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 634
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12327
Składniki
Grzyby dokładnie opłukać w zimnej wodzie następnie osuszyć za pomocą durszlaka, ugotować i również przelać przez durszlak. Po ugotowaniu nakładać w słoiki zalać solanką i szczelnie zakręcić, tak przygotowane słoiki pasteryzować 15 minut, po ugotowaniu studzić w garnku lub na ręczniku słoiki stawiamy do góry dnem