Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon już się skończył jednak postanowiłam podać przepis może przyda się komuś na drugi rok
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 130
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 88
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 130
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 88
Składniki
Grzyby dokładnie opłukać w zimnej wodzie następnie osuszyć za pomocą durszlaka, ugotować i również przelać przez durszlak. Po ugotowaniu nakładać w słoiki zalać solanką i szczelnie zakręcić, tak przygotowane słoiki pasteryzować 15 minut, po ugotowaniu studzić w garnku lub na ręczniku słoiki stawiamy do góry dnem