Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zrobione grzyby dosłownie rozpływają się w ustach. Przepis pochodzi z 432. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Przepis dnia
Mamy sezon grzybowy grzech by było aby nie wykorzystać takiej okazji i zamkną...
Odsłon: 3305
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 208
Pyszne , puszyste i szybkie w przygotowaniu placuszki z serka wiejskiego z ra...
Odsłon: 250
Plastry z karczku doprawione solą i ziołowym pieprzem duszone z cebulą i sele...
Odsłon: 139
Koktajl na płaski brzuch to pogromca tłuszczu, ale także potęga przeciwutleni...
Odsłon: 85687
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 208
Pyszne , puszyste i szybkie w przygotowaniu placuszki z serka wiejskiego z ra...
Odsłon: 250
Plastry z karczku doprawione solą i ziołowym pieprzem duszone z cebulą i sele...
Odsłon: 139
Koktajl na płaski brzuch to pogromca tłuszczu, ale także potęga przeciwutleni...
Odsłon: 85687
Składniki
Grzyby oczyścić i pokroić na kawałki. Z papryk wyciąć gniazda nasienne i pokroić w paski. Przełożyć do gorącej marynaty, wymieszać i gotować przez 10 minut. Następnie odcedzić i wystudzić.
W misce wymieszać musztardę Dijon i miodową. Połączyć z olejem. Wrzucić grzyby z papryką. Przełożyć do wyparzonych słoiczków.
Zakręcić. W ciemnym miejscu można przechowywać przez rok.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Kiszony młody czosnek.
Przetwory
Zalewa na ogórki małosolne
Przetwory
Ogórki małosolne z woreczka
Przetwory
Kiszone rzodkiewki
Kiszony młody czosnek.
Kiszony, młody czosnek jest smaczny i zdrowy, polecam tym którzy lubią jeść c...
Odsłon: 155
Zalewa na ogórki małosolne
Ogórki małosolne to chyba najbardziej wytęskniony przysmak wczesnego lata. Is...
Odsłon: 2957