Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zrobione grzyby dosłownie rozpływają się w ustach. Przepis pochodzi z 432. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 441
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 122
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 441
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 122
Składniki
Grzyby oczyścić i pokroić na kawałki. Z papryk wyciąć gniazda nasienne i pokroić w paski. Przełożyć do gorącej marynaty, wymieszać i gotować przez 10 minut. Następnie odcedzić i wystudzić.
W misce wymieszać musztardę Dijon i miodową. Połączyć z olejem. Wrzucić grzyby z papryką. Przełożyć do wyparzonych słoiczków.
Zakręcić. W ciemnym miejscu można przechowywać przez rok.