Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zrobione grzyby dosłownie rozpływają się w ustach. Przepis pochodzi z 432. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 759
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7031
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 110
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 759
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7031
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 110
Składniki
Grzyby oczyścić i pokroić na kawałki. Z papryk wyciąć gniazda nasienne i pokroić w paski. Przełożyć do gorącej marynaty, wymieszać i gotować przez 10 minut. Następnie odcedzić i wystudzić.
W misce wymieszać musztardę Dijon i miodową. Połączyć z olejem. Wrzucić grzyby z papryką. Przełożyć do wyparzonych słoiczków.
Zakręcić. W ciemnym miejscu można przechowywać przez rok.