Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak w domu przygotować fantastyczne grzyby w oliwie - sprawdzony przepis krok po kroku.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14220
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1647
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16240
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6540
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14220
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1647
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16240
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6540
Składniki
Grzyby dokładnie oczyściłam i opłukałam.
Z rozmarynu oderwałam igiełki.
Z wody, octu i soli przygotowałam roztwór, dodałam rozmaryn i przyprawy - wszystko zagotowałam, dodałam grzyby i gotowałam około 15 minut, następnie grzyby zostawiłam w zalewie do przestudzenia.
Następnie grzyby odcedziłam i zostawiłam do odsączenia.
Odsączone grzyby przełożyłam do czystych i wyparzonych słoiczków, zalałam oliwą, zamknęłam szczelnie. Grzyby przechowuję w lodówce.