Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak w domu przygotować fantastyczne grzyby w oliwie - sprawdzony przepis krok po kroku.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1264
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4018
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 996
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1264
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4018
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 996
Składniki
Grzyby dokładnie oczyściłam i opłukałam.
Z rozmarynu oderwałam igiełki.
Z wody, octu i soli przygotowałam roztwór, dodałam rozmaryn i przyprawy - wszystko zagotowałam, dodałam grzyby i gotowałam około 15 minut, następnie grzyby zostawiłam w zalewie do przestudzenia.
Następnie grzyby odcedziłam i zostawiłam do odsączenia.
Odsączone grzyby przełożyłam do czystych i wyparzonych słoiczków, zalałam oliwą, zamknęłam szczelnie. Grzyby przechowuję w lodówce.