Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orientalne połączenie polskich grzybów z aromatyczną przyprawą.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231885
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5023
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231885
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5023
Składniki
Grzyby oczyszczamy, przekładamy do osolonego wrzątku razem z cebulą pokrojoną na ćwiartki, gotujemy 15 min. Wyjmujemy łyżką cedzakową, przekładamy do wrzącego octu z wodą, solą, cukrem, gorczycą i przyprawą. Cebulę wyjmujemy, przekładamy do słoików, dodajemy grzyby z zalewy. Marynatą zalewamy grzyby, zakręcamy słoiki, stawiamy do góry dnem. Studzimy.