Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orientalne połączenie polskich grzybów z aromatyczną przyprawą.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 236
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5141
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 236
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5141
Składniki
Grzyby oczyszczamy, przekładamy do osolonego wrzątku razem z cebulą pokrojoną na ćwiartki, gotujemy 15 min. Wyjmujemy łyżką cedzakową, przekładamy do wrzącego octu z wodą, solą, cukrem, gorczycą i przyprawą. Cebulę wyjmujemy, przekładamy do słoików, dodajemy grzyby z zalewy. Marynatą zalewamy grzyby, zakręcamy słoiki, stawiamy do góry dnem. Studzimy.