Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orientalne połączenie polskich grzybów z aromatyczną przyprawą.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10010
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9045
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6405
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10010
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9045
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6405
Składniki
Grzyby oczyszczamy, przekładamy do osolonego wrzątku razem z cebulą pokrojoną na ćwiartki, gotujemy 15 min. Wyjmujemy łyżką cedzakową, przekładamy do wrzącego octu z wodą, solą, cukrem, gorczycą i przyprawą. Cebulę wyjmujemy, przekładamy do słoików, dodajemy grzyby z zalewy. Marynatą zalewamy grzyby, zakręcamy słoiki, stawiamy do góry dnem. Studzimy.