Do góry

Przetwory Przepis na:

Jagodowa konfitura

Jagodowa konfitura

Autor:

Przepisów i artykułów: 48 Ocena: 176

Dodano:

Odsłon: 199

Wysyp jagód.

Składniki

  • jagody 200 ml
  • cukier ( 3 łyżki lub więcej )
  • woda 3 łyżki
1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jagody umyj zasyp cukrem , dodaj wodę , duś, mieszaj często , wysmaż z 15 minut.


    Zobacz czy dość słodkie , w razie konieczności dodaj cukier.





    Smacznego !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń