Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus idealny do smarowania naleśników i gofrów, a także jako dodatek do owsianek
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 7912
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 75
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1495
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 228
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 1305
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 75
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1495
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 228
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 1305
Składniki
Jabłka obrać i usunąć gniazda nasienne. Pokroić w talarki. Umieścić w garnku z grubszym dnem razem ze wszystkimi pozostałymi składnikami i gotować na bardzo małym ogniu przez ok. godzinę, od czasu do czasu mieszając. Po ostudzeniu wyciągnąć goździki, a pozostałe składniki zblendować na gładką masę. Używając bardzo słodkich jabłek można pominąć daktyle
Mus można przechowywać w lodówce w zamkniętym pojemniku, zapasteryzować lub zamrozić
Przepisy Przetwory
Przetwory
Kiszona młoda kapusta
Przetwory
Pesto z czosnku niedźwiedziego
Przetwory
Ogórki małosolne
Przetwory
Młoda kapusta kiszona w słoikach
Kiszona młoda kapusta
Kiszona młoda kapusta to pyszny dodatek do wielu potraw. Jest lekko słodka i...
Odsłon: 1890
Pesto z czosnku niedźwiedziego
Najprostszy przepis na pesto z czosnku niedźwiedziego. Tylko podstawowe skła...
Odsłon: 63