Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł kalafiorek do obiadu.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 919
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113379
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1415
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 919
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113379
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1415
Składniki
Wykonanie: Kalafior oczyścić i podzielić na różyczki- następnie zalać wodą i gotować przez 3 minuty. Odcedzić ułożyć w wyparzonych słoikach razem z pokrojoną cebulą i papryką. Do każdego słoika dajemy po kilka ziaren przypraw Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa w słoikach, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.