Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na marynowaną kalarepkę.
Prosty przepis na pyszny bigos. Bigos to tradycyjne danie kuchni polskiej, da...
Odsłon: 79
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 128
Proste do przygotowania, pyszne żeberka wieprzowe pieczone w towarzystwie kap...
Odsłon: 366
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 821
Prosty przepis na pyszny bigos. Bigos to tradycyjne danie kuchni polskiej, da...
Odsłon: 79
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 128
Proste do przygotowania, pyszne żeberka wieprzowe pieczone w towarzystwie kap...
Odsłon: 366
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 821
Składniki
Wykonanie: Kalarepę oczyścić i pokroić w słupki . Obgotować 10 min następnie odcedzić i ułożyć w słojach. Zalać gorącą wodą z dodatkiem soli, cukru i kwasku. Pasteryzować na bardzo wolnym ogniu około godziny i nazajutrz następne pół godziny. Odstawić w chłodne ciemne miejsce i używać do sałatek z majonezem.