Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest sprawdzony, dostałam go od mojego kolegi wędkarza z Bieszczad.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 109
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4376
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 109
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4376
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagotować zalewę (cebulę pokroić na ćwiartki i po ugotowaniu zalewy wyjąć). Dzwonka z karpia posolić i odstawić do następnego dnia.
Następnie obtoczyć w mące.
podsmażyć z każdej strony. Po czym ułożyć w wyparzonych słoikach, zalać przygotowaną zalewą, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez około 3-5 minut(nie dłużej). Odwrócić do góry dnem do całkowitego wystudzenia. Wstawić w chłodne miejsce, rybę najlepiej spożyć po upływie 4 tygodni.