Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ketchup z cukinii. Idealny do pizzy i nie tylko. Przepis który robię od lat. Jest rewelacyjny.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Cukinię i cebulę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Dodaj 2 łyżki soli i odstaw na 6 godzin. Po tym czasie cukinia puści wodę ale jej nie wylewaj. Dodaj szklankę cukru i gotuj 30 minut. Po tym czasie dodaj przyprawy, ocet i przecier. Gotuj dalej 30 minut. Blenduj całość i nakładaj do słoiczków. Gotowe. Zapraszam na dokładny film video.