Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ketchup z cukinii. Idealny do pizzy i nie tylko. Przepis który robię od lat. Jest rewelacyjny.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Składniki
Cukinię i cebulę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Dodaj 2 łyżki soli i odstaw na 6 godzin. Po tym czasie cukinia puści wodę ale jej nie wylewaj. Dodaj szklankę cukru i gotuj 30 minut. Po tym czasie dodaj przyprawy, ocet i przecier. Gotuj dalej 30 minut. Blenduj całość i nakładaj do słoiczków. Gotowe. Zapraszam na dokładny film video.