Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszona kalarepa pyszny dodatek do dań mięsnych
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 382
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 79
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2662
Polecam.
Odsłon: 481
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 708
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 382
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 79
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2662
Polecam.
Odsłon: 481
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 708
Składniki
Umyta kalarepę obieram ze skorki kroje w mniejsze kawałki ,do umytych słoików daje na dno wyżej wymienione składniki ,ciasno układam kalarepę i zalewam woda z sola na każdy litr wody daje łyżkę soli do przetworów. Słoiki zakręcam i zostawiam w temperaturze pokojowe na tydzień by szybciej kalarepa ukisła i można wynieść do spiżarniami stanowi pyszny dodatek do dan obiadowych z mięsem smacznego