Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny sposób na domową kiszonkę. Przepis pochodzi z 435. odcinka programu "Ewa gotuje".
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 151
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1287
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 151
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1287
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Pietruszkę z natką upchnąć w słoiku ciasno (ale ostrożnie, by nie uszkodzić natki).
Dorzucić czosnek i ziarenka pieprzu.
Zalać solanką (wodę zagotować z solą i wystudzić).
Na górę wlać trochę oliwy. Słoik zamknąć i odstawić na trzy, cztery tygodnie.