Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny sposób na domową kiszonkę. Przepis pochodzi z 435. odcinka programu "Ewa gotuje".
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 21
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 14
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 23
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 31
Pychota. Polecam.
Odsłon: 259
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 21
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 14
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 23
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 31
Pychota. Polecam.
Odsłon: 259
Składniki
Pietruszkę z natką upchnąć w słoiku ciasno (ale ostrożnie, by nie uszkodzić natki).
Dorzucić czosnek i ziarenka pieprzu.
Zalać solanką (wodę zagotować z solą i wystudzić).
Na górę wlać trochę oliwy. Słoik zamknąć i odstawić na trzy, cztery tygodnie.